Kvistofta scoutkår

Friluftsliv - Äventyr - Utveckling


Logga in

Mobiltelefoner

Vi skulle väldigt gärna vilja att mobiltelefoner stannar hemma när scouten åker på läger. Lägerdagarna och kvällarna är fulla med aktiviteter och något annat tidsfördriv behövs inte. Ledarna har alltid med sig mobiler och föräldrarnas telefonnummer så att vi kan nå er om det skulle behövas. Men de flesta frågor och "problem" som uppstår vill vi i första hand lösa utan föräldrarnas inblandning. Om mobilen följer med ber vi er att prata med ert barn om att de i första hand ber en ledare om hjälp när det behövs.

Lägergodis

I lägeravgiften ingår all mat, både basmat och lite festligare tilltugg ibland (som t ex godis på lördagskvällen). De flesta barn tycker om att ha lite godis med sig att tugga på i sovsäcken så det får man ha med sig - i måttliga mängder. En liten godispåse eller en chokladkaka är lagom, men vi ser helst inte chipspåsar, läsk och dylikt. 

På läger som inte är i vårt eget regi (som t ex Distriktets vårläger i Sonnarp eller sommarläger) finns det en kiosk som man kan gå och handla i. Där brukar det finnas glass, godis, läsk, chips. När programmet är slut för dagen och det finns en stund för att göra vad man vill kan man gå och handla. Priserna är "normala" och en rimlig summa att ha med sig är kanske 20 kr per dag. 

Fotografering

Vi fotograferar under våra aktiviteter och lägger ut bilder här på hemsidan och på Facebook. Om du inte vill att ditt barn är med på bild kontakta din ledare snarast.

 

Kvistofta scoutkår
Scoutstugan
Östra Läraregatan 6
253 73 Gantofta

scouterna@kvistofta.com
Friluftsliv - Äventyr - Utveckling
© Kvistofta scoutkår